Tietoa meistä

Olemme strateginen kumppani tuotteidesi esillepanoon ja markkinointiin myymäläympäristöissä. Toimitamme asiakkaillemme ratkaisuja kaikkiin jakelutien kanaviin.

Yli kahden vuosikymmenen kokemuksen ja jatkuvan tuotekehitysen myötä osaamme hyödyntää toteutuksissamme kaikkia käytettävissä olevia materiaaleja, yhdistettynä parhaiten sopivaan painotekniikkaan ja tarkoituksen mukaiseen rakennesuunnitteluun.

Suunnittelemme markkinoinnin ja myynninedistämisen ratkaisut yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kumppanuusverkostoomme kuuluu toimittajia Euroopasta, Aasiasta ja Australiasta.

Ota yhteyttä!

Faktat lyhyesti

    Perustettu vuonna 1991. Yli 12.000 onnistunutta toteutusta, sadoille eri asiakkaille. 

    Ymmärrämme eri jakelutien kanavien logistiikkaan ja ympäristöön liittyvät haasteet ja meiltä saat tarpeitasi vastaavan ratkaisun ideasta toteutukseen.

    Olemme toimittaneet myynnin-edistämiseen ja markkinointiin liittyviä kokonaisuuksia päivittäistavara-kauppoihin, rautakauppoihin, huoltamo-ketjuille, festareille, erikoisliikkeisiin, apteekkeihin, ravintola ketjuille, laivoille, messuille, kodin elektroniikkaketjuille, musiikki teollisuudelle, koulutukseen, yhdistyksille, järjestöille ja päiväkodeille. 

Tutustu töihimme