Air Aroma

Air Aroma on aroma-teknologian johtava tuotekehittäjä maailmassa. Laajat valikoimat korkealaatuisia laitteita ja tuoksuöljyjä tarjoavat rajattomat mahdollisuudet pitää tunnelmaa yllä - tai parantaa sitä - kaikenlaisissa ympäristöissä. Voit valita mieleisesi tuoksun tai poistaa epämiellyttäviä tuoksuja ja näin parantaa ihmisten viihtyisyyttä ja vireystilaa.

Air Aroman tyylikkäästi muotoillut desing -tuoksulaitteet istuvat huomaamattomasti ympäristöön ja näin  yritykset voivat hyödyntää tuoksuja toiminnassaan sekä brändi-identiteetin vahvistamisessa. Olipa kyseessä vastaanottotiski, vähittäismyymälä, ravintola, jumppasali, pukuhuone tai neuvotteluhuone, Air-Aroman tuoksukoneilla voit saada aikaan kestävän ja positiivisen vaikutuksen asiakkaasi mielikuvaan brändistäsi. 

Ota yhteyttä!

Air Aroma

Air Aroma perustettiin 1998 tavoitteinaan luoda kokonainen tuoksumarkkinointilaitteiden sarja, joka yhdistää luonnon ja uusimman teknologian moderniin muotoiluun. Air Aroman patentoitu ”kylmäilma-mikrosumu-diffuusio” teknologialla saavutetaan sekä eteeristen- että aromaöljyjen tasainen hajonnan ilmaan, paikallisesti ja ajallisesti. Visuaalisesti miellyttävät laitteet ovat valmistettu eleksoiduista alumiinikomponenteista ja edustavat hienostunutta ja selkeälinjaista designia.

Nyt Air Aroma on yksi tärkeimpiä tuoksumarkkinointijärjestelmien tuottajia ja edelleenkehittäjiä kaikkialla maailmassa. Air Aromalla on edustus yli 25 maassa.

Air Aroman tuoksuvalikoima tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet, kattaen 45 eteeristä öljyä sekä yli 70.000 parfyymin tasoista aromaöljyä. Air Aroman oma tuoksunsuunnittelutiimi suunnittelee tarvittaessa mihin tahansa ympäristöön tai tarpeeseen sopivan tuoksun.

Air Aroma kotisivut