Jetran

Jetran -tuoteperhe koostuu läpinäkyvistä muovipakkauksista, jotka suljetaan suulakepuristetuilla korkeilla. Tuotteet valmistetaan ISO -standardin vaatimalla tarkkuudella ja valittavissasi on useita eri muovilaatuja ja halutessasi tuote voidaan valmistaa vaikka PET -pulloista kierrätettävällä materiaalilla. Tuoteperheen yli 300 eri kokoista ja muotoista korkkimallia antavat kattavan valikoiman valmiita ratkaisuja ja tarvittaessa tuote valmistetaan sinun tarpeitasi vastaavaksi.  

Läpinäkyvä pakkaus antaa tuotteellesi arvoisensa näyteikkunan ja vahvistaa asiakkaan ostopäätöstä kun tuote on selkeästi näkyvillä. Tuoteinformaatio saadaan pakkauksen sisään painettavalla kartongilla ja vaihtoehtona on painaa haluttuja elementtejä suoraan pakkauksen pintaan. Näin kokonaisuudesta saadaan houkutteleva ja silti upea tuotteesi näkyy kuluttajalle sellaisena kun se oikeasti on. Pakkauksen muotoja löytyy myös useita, joten vaatipa sinun tuotteesi pyöreän, suorakaiteen, neliön, kuusikulmaisen, kolmion, ovaalin tai vaikka sydämen muotoisen pakkauksen ympärilleen niin kaikki ne kuuluvat jo tuotevalikoimaamme. 

Ota yhteyttä!


Jetran

Jetran tuotteet valmistetaan Englanninssa Bell Packaging:n toimesta. Jetran tuoteperheen pakkaukset ovat logistisesti erittäin pieneen tilaan varastoitavissa litteäksi taittuvan rakenteen ansiosta. Voit tilata tuotepakkauksesi joko valmiiksi määrämittaisina tai vaihtoehtoisesti rullana, josta voit käyttää haluamasi pituisia pakkauksia. Yli 300 korkin valikoimasta löytyy laaja valikoima eri värejä, lukitusmekanismeja sekä roikotin optio mikäli tuotteesi myydään tuotepiikistä. 

Jetran kotisivut