Pimped Ideas

Meidän yli 20 vuoden kokemus auttaa kun haluat toteuttaa villit ideat konkreettisiksi tuotteiksi! Mikäli toisaalta etsit kustannustehokasta ratkaisua kampanjasi toteuttamiseksi sekin löytyy meiltä. Meidän toteutukset tehdään aina parhaiten tarkoitukseen sopivista materiaaleista ottaen huomioon jakelutien tai asiakkaan tuotteen asettamat rajoitukset. Meiltä saat yksittäisen painotuotteen aivan yhtä kätevästi kuin koko maan kattavaan lanseeraukseen tarvittavat tuotekokonaisuudet. 

Kampanja tuotteet, painotuotteet, pakkaukset, visuaaliseen viestintään käytettävät tuotteet ulko- ja sisäkäyttöön tai vaikka lehmän takamus, joka pitää yhdistää messuosaston rakenteisiin. Me rakastamme haasteita ja pyrimme aina löytämään asiakkaan tarpeisiin useamman vaihtoehdon, joista asiakas valitsee itselleen parhaiten sopivan niin toiminnallisuuden kuin kustannuksien puolesta. Tarpeisiin suunniteltu täsmä ratkaisu on tavoitteemme ja parhaan kuvan toiminnastamme saat kertomalla meille oman tuotteesi esillepano tarpeet, joihin me ideoimme ratkaisun yhdessä Teidän kanssa.  

Ota yhteyttä!


Pimped Ideas

Kun tuotteesi esillepano vaatii ammattimaisen toteutuksen, jakelutien rajoitukset huomioiden meidän kokemus auttaa oikean ratkaisun löytämisessä. Yhdistämme 21 eri painotekniikkaa, satoihin erilaisiin materiaaleihin, joiden yhdistelmänä luomme erottuvia ja toimivia kokonaisuuksia. 

Sinulle, joka olet jo nähnyt paljon ja kokemuksia on kertynyt mitä ihmeellisimmistä toteutuksista, miltä kuulostaisi kokonaisuus, jossa yhdistämme herkullisen ulkoasun liikkuvaan kuvaan ja ääneen, teemaan sopivalla tuoksulla? Toimii!

Tarpeitasi vastaava, laadukas toteutus tehdään aina aikataulu- ja budjettitoiveet huomioiden, 

Tutustu töihimme