Ydinosaaminen

Yrityksemme ydinosaaminen perustuu kokemukseen ja ihmistemme taitoihin luoda kokonaisuuksia, joissa hyödynnetään laajaa materiaali valikoimaa, kullekin materiaalille parhaiten sopivaa painotekniikkaa ja toimivaa rakennetta, joista muodostuu onnistuneita toteutuksia. Onnistunut toteutus pitää sisällään idean, materiaali valinnat, valituille materiaaleille sopivat painotekniikat, rakenne suunnittelun sekä sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysymisen.

Kokemuksemme myötä tiedämme kullekin jakelutien kanavalle tyypillisimmät haasteet, mahdolliset rajoitukset sekä mahdollisuudet, joiden oppiminen ja sisäistäminen on mahdollista ainaostaan tekemällä.

Rakastamme haasteita ja intohimomme tuottaa erottuvia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaittemme materiaalitarpeisiin tekevät meistä toivottasti yhden mielenkiintoisimmistä kumppaneista brändin haltijoille ja mainostoimistoille.

Ota yhteyttä!

Ydinosaamisemme on hiotunut vuosien saatossa, kokemuksien ja vaativien asiakkaittemme toiveista sekä ihmistemme tinkimättöästä kunnianhimosta luoda aina paras ratkaisu juuri Sinun tarpeitasi palvelemaan. 

Sinun ei tarvitse olla painoalan ammattilainen pystyäksesi toteuttamaan onnistuneen myynninedistämis- tai markkinointikampanjan - riittää kun me tiedämme, mitä, miksi ja miten pitää tehdä, jotta kampanjasi saadaan toteutettua onnistuneesti.

Tutustu töihimme